Français Nederlands
Photo 786998Mevrouw Monique De Martelaere
Ik schreef dit lied voor jou, mama
Elke afzonderlijke noot is voor je ziel en voor je hart
Melodie is alles wat overblijft om te tonen
En dat volstaat want ik ken je liefde
Zing je mee voor je gaat?
Zing je mee voor je deze plek verlaat?
Photo 784746Mijnheer Jozef, Jaak Brusselmans
Beste familie, hierbij bied ik u mijn deelneming aan bij het heengaan van Jaak, in wie ik een uitstekend persoon en vriend verloren heb. Hij was vlot en sociaal in de omgang, was erg luisterbereid en een fijne gast bij het tennissen met de veteranen op TCRoelandsveld. Graag was ik op de uitvaartdienst aanwezig geweest maar gisterenvoormiddag diende ik aanwezig te zijn op de simultane begrafenis van een aanverwante in Herzele. Veel sterkte.
Photo 785445Mevrouw Françoise Yernaux
Bete Familie,
een bijzondere 'dame' met heel wat talenten,
een zorgzame moeder, oma,;;;
Te vroeg het afscheid van haar echtgenoot, die ze steeds bijstond.
Aan beiden heel wat mooie herinneringen in KB^periode en nadien.
Oprecht medeleven.
Photo 784746Mijnheer Jozef, Jaak Brusselmans
Wij wensen u onze oprechte deelneming aan.
Photo 785445Mevrouw Françoise Yernaux
Onze oprechte deelneming bij het verlies van uw dierbare.
Photo 784746Mijnheer Jozef, Jaak Brusselmans
Beste Nele, Pieter-Jan, Liz & Billie,
beste familie,

Opa's die ook als ze 90 zijn nog op een tennisveld staan, die zijn onsterfelijk. Als je zo'n opa moet afgeven, dan is dat hard. Maar ik weet zeker dat het verdriet zal slijten en dat trots en dankbaarheid straks de bovenhand zullen nemen. Koester de vele herinneringen, vertel de mooie verhalen, deel jullie verdriet. Zo kan opa ook na zijn dood voor verbinding zorgen.
Draag zorg voor jullie oma Jeanne. Ook zij kan dit een plek geven en met jullie steun van hopelijk nog veel mooie jaren genieten.
Veel sterkte!

Vanwege de collega's van het DCPA - Team 8
Bart Van Steenberghe
Photo 511295Dokter Linda De Meirleir
Je was prachtig en bijzonder warm menselijk. Je was professioneel waanzinnig getalenteerd en met vooral de fijne wijze waarop je contact legde bij iedere zware consultatie voor mijn zoon Matthias maakte je mijn verdriet en angst onzichtbaar. Je dacht in alles mee en had enorm veel begrip voor de gewone zaken die erbij komen. Jij hebt in ons leven werkelijk het verschil gemaakt.
Onze steunbetuiging voor al jouw geliefden die achterblijven,
Matthias en zijn mama.
Photo 782826Mevrouw Lucienne 'Denise' Van Maldergem
Sonia, Erwin en familie,
Maandag vernamen wij van mijn moeder het droeve nieuws. Wij willen jullie ons medeleven betuigen en jullie veel sterkte wensen. Het zal natuurlijk een hele leegte voor jullie betekenen maar zo gaat het nu eenmaal. Wij zullen haar missen zeker bij het passeren van haar kamer, een kijkje naar links of naar rechts, een goeie dag, een glimlach. Ze zal in onze gedachten blijven. Veel moed gedurende deze moeilijke dagen. Sonja, Marc, Christiane
Photo 780633Mijnheer Mon (Jozef) Hens
Onze oprechte deelneming en heel veel sterkte met het verlies van jullie vader, grootvader, overgrootvader… Bart, Kathleen, Paulien en Louis
Photo 780633Mijnheer Mon (Jozef) Hens
Onze oprechte deelneming, veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden, Marie-Louise en Jacques
Photo 780633Mijnheer Mon (Jozef) Hens
Beste familie Hens, Mon was zo een lieve mens en wij leven mee met uw verdriet maar u bent zeker op de hoogte dat mijn vrouw meerdere malen per dag valt en van de dokters niet lang mag alleen blijven daarom mijn verontschuldigingen dat ik niet aanwezig kan zijn voor het laatste afscheid, onze innige deelneming bij dit grote verlies en Mon rust in vrede vriend we zullen u niet vergeten
Photo 780633Mijnheer Mon (Jozef) Hens

Mijn innige deelneming aan familie Hens, kinderen en kleinkinderen.
Ik wens jullie heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies.
Photo 780633Mijnheer Mon (Jozef) Hens
Aan kinderen, kleinkinderen, familie en Mevr.Diane Cuyt bieden wij onze oprechte deelneming aan m.b.t. het overlijden van Mon Hens, hun vader, schoonvader, grootvader, familie en aanverwanten.
Wij nemen Mon mee in ons geheugen als een wijze, vriendelijke en gedienstige persoon, door ons en velen zeer gewaardeerd.
Wij betreuren, door afwezigheid niet aanwezig te kunnen zijn bij de uitvaartplechtigheid op 18/07 a.s.
Photo 780633Mijnheer Mon (Jozef) Hens
beste familie,

Vanuit het buitenland schrijf ik graag mijn rouwbetuiging. Wat jammer dat we niet in Dilbeek zijn om een laatste groet te brengen aan Edmond.
Het was een echte schok om dit nieuws te vernemen.

Ik heb Edmond gekend als een lieve grappige man, die met veel zorg en aandacht voor zijn kinderen in het leven stond. Zijn familie was zijn alles. Hij hield erg veel van gezellige etentjes thuis. Een Irish coffee als afsluiter kon hij niet afslaan.
Gelukkig hebben we hem dikwijls mogen ontvangen bij ons thuis voor een etentje. Hij was er altijd erg graag bij. Een gezellige mens, die zijn wereld kende en veel leuke verhalen wist op te dissen. Hij was ook erg zorgzaam voor Diane, al konden ze af en toe wel op elkaar vitten. Zij dan meestal op zijn zin in eten. Hij was meer de gezapige bourgondiër die elke keer erin slaagde om een vlek op zijn broek te maken hetgeen een : ik heb het u toch gezegd Edmond... teweegbracht bij Diane....

We gaan hem echt missen!
Ook al wisten we dat dit elke dag voor de deur stond. Zijn keuze om thuis te blijven in plaats van een home was erg sterk.
Ik kan alleen maar zeggen: groot gelijk! Als oudere word je snel afhankelijk van de mening van anderen en laat je je dikwijls doen om de goede vrede. Dat was niet aan hem besteed. Typeerde hem ook. Maakte het ook voor jullie niet gemakkelijk. Er gaat veel zorg naar thuisopvang. Onze samenleving is daar niet op voorzien. Het is een beetje ieder voor zich in onze maatschappij.

In elk geval: we denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Edmond krijgt een mooi plekje op mijn living kast naast mijn ouders en Jos, de papa van Paul.

Veel lieve groetjes van ons,
Paul, Chris Fee en Sterre.
Photo 740710Mevrouw Marie-Thérèse 'Mireille' Lambrechts
Hoi mamske
Dikke knuffel en kus
Mis je 😢
Hopelijk zie je ons
want wij gaan trouwen
Op 30/6/23
Stefan 😘
Photo 772411Mijnheer Rudolf Van de Perre
Mijn echtgenote en ikzelf namen per toeval het overlijden van Rudolf, die ons, ook in de moeilijke tijd, steeds terzijde stond om zijn Ernest Claesbiografie stuk voor stuk af te werken. Zijn gezondheid onderbrak dit werk, dat uiteindelijk afgewerkt werd door Bert Govaerts. Ook zijn belangstelling voor de band Claes-Streuvels heeft hij kunnen bewerken 'Briefwisseling Claes-Streuvels', verschenen in het jaarboek 2013. Mogen we ons aansluiten bij gebed, gedachtenis en het uitdrukken van troost en opbeuring omdat het lijden nu overgaat in een bestendig aanwezig zijn in onze gedachten. Dankbaar voor zijn leven en werk.
Photo 772411Mijnheer Rudolf Van de Perre
Aan Diana en familie en aan de familie Van de Perre bieden wij ons diep medeleven aan.
Rudolf was een goed dichter en essayist. Ook een goed mens! Spijtig maakte zijn ziekte een vroegtijdig einde aan zijn creatieve arbeid. .
Photo 772411Mijnheer Rudolf Van de Perre
Namens mezelf en mede namens de KANTL bied ik mijn wensen aan van innige deelneming aan de familie, en in het bijzonder aan zijn lieve en zorgzame vrouw Diana. Tijdens mijn tijd als vast secretaris van de Academie had ik geregeld gesprekken met beiden, waar ik met warmte aan terugdenk.
Photo 772411Mijnheer Rudolf Van de Perre
Geachte Familie, ik studeerde van 1954 tot 1958 Germaanse filologie samen met Rudolf. Hij was een fijnzinnige en wijze medestudent, geboeid door en toen al creatief in de poëzie. Ik herlees met weemoed de verzen die hij toen en in latere tijden heeft geschreven. Ik deel in uw rouw.
Photo 772411Mijnheer Rudolf Van de Perre
Aan Diane en familie,
Mogen jullie troost en sterkte vinden bij elkaar en aan de ongetwijfeld vele goede herinneringen aan een goed mens en vader.
Vanwege mijn verblijf in Spanje tot 24 mei kan ik het afscheid niet bijwonen.
Dat spijt me zeer. In gedachten ben ik bij jullie.
Ria
Photo 772411Mijnheer Rudolf Van de Perre
Onze innige deelneming met het overlijden van Rudolf.
Veel sterkte gewenst aan de familie.
Photo 772070Mevrouw Leen Pil
Ons oprecht medeleven.
Etienne en Hilde Gielen-Reenaers

Vorige rouwbetuigingen Volgende rouwbetuigingen