Français Nederlands
Rouwcentrum Baudewyns
Logo
Facebook

Rouwruimte

Mevrouw Christiane Dierkens

Photo 678141
Woonachtig te Dilbeek (1700, België)
Geboren te Anderlecht (1070, België) op donderdag 24 januari 1952
Overleden te Jette (1090, België) op vrijdag 30 juli 2021 op 69 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 2 augustus 2021.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Christiane Dierkens. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

16 berichten (15 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Aan de kinderen, zus en broer en aanverwanten van Chris,
Afscheid moeten nemen van het leven doet altijd pijn maar probeer de goede momenten te onthouden en te koesteren. Chris is altijd een meevoelend persoon geweest. Zovele jaren hebben we mekaar gekend maar spijtig genoeg zijn we de voorbije jaren uit elkaar gegroeid. Alleen met Monique was er nog contact omdat zij op een regelmatig tijdstip bij Alice op bezoek ging. En wat mij getroffen heeft op de begrafenis van Alice is dat Chris er ook was en toen was ze nochtans ziek. Ik heb in de periode van haar nieuwe thuis in Dilbeek nog een positief telefoongesprek met haar gehad... Ik blijf Chris dankbaar voor al wat zij ook betekend heeft in 'Ons Schooltje' ten tijde dat Alice daar directeur was.
Beste familie, ik bied jullie mijn christelijke deelneming aan en ik bewaar de mooie momenten in mijn hart.
Veel liefs en op het moment van de uitvaartliturgie zal ik thuis een kaarsje branden met in gedachten Chris maar ook jullie allemaal. Veel sterkte.
Rosine De Pauw

Rosine De Pauw- 3/08/2021