Français Nederlands
Rouwcentrum Baudewyns
Logo
Facebook

Rouwruimte

Mijnheer Luc Van Gool

Photo 613385
Woonachtig te Schepdaal (1703, België)
Geboren te Ravels (2380, België) op zaterdag 20 september 1941
Overleden te Anderlecht (1070, België) op woensdag 13 mei 2020 op 78 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Lutgart Van Ballaer

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de zaterdag 23 mei 2020.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Luc Van Gool. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

16 berichten (13 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Lieve Lutgart

Het is erg lang geleden dat ik jullie zag, en nu bereikt me het bericht dat Luc overleden is. Ik heb de beste herinnering aan zijn zachtmoedigheid en twinkelende glimlach.
Een hartelijke groet, ik wens je sterkte toe. Liefs, Anne

Anne van Herreweghen- 30/05/2020

Rouwbetuigingen 

Lieve Lutgart, ik was toch even van mijn melk toen ik hoorde van het overlijden van Luc. Ik heb alleen maar goede herinneringen te delen met jou; Luc stond altijd klaar met een lief woord en goede raad, steeds oprecht en eerlijk en opmerkelijk to-the-point. Altijd klaar om een beginnend kunstenaar te ondersteunen en bij te staan. Hij wordt gemist en ik zal hem altijd in mijn hart meedragen. Veel sterkte en goede moed! Kurt

kurt bikkembergs- 26/05/2020

Rouwbetuigingen 

Afscheid nemen van een geliefde is zeer pijnlijk, en nog pijnlijker als dit onverwachts geschiedt. Geen troost is in staat om het verlies van Luc te verwoorden. In deze moeilijke, droeve omstandigheden wil ik jou Lutgart steunen in uw leed en mijn diep medeleven betuigen. Veel sterkte.
Beatrix

Beatrix Delvaux- 24/05/2020