Français Nederlands

Mijnheer Jaak Baudewyns

Photo 760455
Woonachtig te Dilbeek (1700, België)
Geboren te Dilbeek (1700, België) op woensdag 3 december 1930
Overleden te Jette (1090, België) op maandag 6 februari 2023 op 92 jarige leeftijd
Echtgenoot van Mevrouw Louise Van Bever

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 7 februari 2023.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Jaak Baudewyns. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

38 berichten (32 privé)
 
Rouwbetuigingen 

Jaak was het boegbeeld van Dilbeek. Vriendelijk, op wandel een fijne heer. Hij zit in ons hart. Toch was het verschieten ondanks zijn gezegende leeftijd dat we hem niet meer gaan tegenkomen op wandel. Sterkte aan de familienaam

Miranda Van der Kelen- 25/02/2023

Rouwbetuigingen 

Ik betuig mijn innig medeleven. Laat de vele mooie herinneringen een troost zijn die jullie zullen bewaren en koesteren in jullie hart.

Alain De Coster- 12/02/2023

Rouwbetuigingen 

Innige deelneming vanwege de familie Rathé-Delvael

Stefaan Rathé- 11/02/2023

Rouwbetuigingen 

Jacques kende ik als kind al, via mijn papa. De laatste jaren kwam ik hem nog regelmatig tegen op de markt of in Dilbeek, altijd te vinden voor een babbeltje. Hij was verknocht aan zijn Dilbeek en bleef zijn levensvreugde houden. Een vriendelijke, fiere man. Ik kon hem nog vertellen dat ik vorig jaar heel plots mijn lieve man, Freddy, moest afgeven, hij was 66 op dat moment, zou 67 worden in oktober. Aan zijn echtgenote, aan zijn zonen bied ik mijn innig medeleven aan. Spreek vaak over hem, laat hem toe in jullie gedachten, koester de herinnering ... bewaar hem in jullie hart.

marie-josé Janssens- 10/02/2023

Rouwbetuigingen 

Onze stapper, wandelaar was er plots niet meer! Een Dilbeeks figuur die uit het straatbeeld verdwijnt!
Jaak, we zullen je missen! Blij van je te hebben mogen kennen, je sappige verhaaltjes en de geschiedenis van je geliefde dorp!
Sterkte aan allen! Vooral aan Louise, Mario en zoon.
Patrick en Mieke.
Gaarne een gedachtenis.

Patrick Veys- 10/02/2023


De andere berichten ...