Français Nederlands
Rouwcentrum Baudewyns
Logo
Facebook

Rouwruimte

Mevrouw Maria Juliette De Vroede

Photo 527043
Woonachtig te Dilbeek (1700, België)
Geboren te Sint-Martens-Lennik (1750, België) op zaterdag 26 juni 1926
Overleden te Dilbeek (1700, België) op vrijdag 7 december 2018 op 92 jarige leeftijd
Weduwe van Mijnheer Alex Mertens

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de dinsdag 11 december 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Maria Juliette De Vroede. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

14 berichten (11 privé)
Rouwbetuigingen

Beste Marth,kinderen en kleinkinderen. Mijn christelijke deelneming bij het overlijden van uw fijne man, uw schat van een vader & opa.Voor ons, de goede collega en vriend Achille. Nomen est omen: hij was een sterke man,dynamisch, sociaal, en een vechter, en om een beeld te gebruiken, hij is het archetype van de Leuvense sportkotter die hij altijd gebleven is. Hij was steeds bereid ons, mee dank zij zijn groot netwerk, te helpen waar hij kon. Sportman in hart en nieren verdedigde hij mee het belang van de Lichamelijke opvoeding, en hij ligt aan de basis van de kwalitatieve Kinesitherapie die zich in ons land heeft kunnen ontwikkelen. We wensen jullie sterkte, en zullen hem nooit vergeten..

Jan jPauwels- 25/01/2019

Rouwbetuigingen

Beste Nathalie,
Ik wil je persoonlijk mijn deelneming betuigen voor het verlies van jouw moeder. Veel steun en sterkte aan elkaar gewenst.

Robrecht Deckers- 13/12/2018

Rouwbetuigingen

Those we love, don't go away,
they walk beside us, every day.
Unseen, unheard, but always here,
still loved, still missed, still very dear.

GUY VERBRUGGHE- 12/12/2018