Français Nederlands
Rouwcentrum Baudewyns
Logo
Facebook

Rouwruimte

Mijnheer Pieter Wolfs

Photo 501074
Woonachtig te Sint-Ulriks-Kapelle (1700, België)
Geboren te Wilrijk (Antwerpen) (2610, België) op dinsdag 5 juli 1994
Overleden te Elsene (1050, België) op donderdag 9 augustus 2018 op 24 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de donderdag 16 augustus 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Pieter Wolfs. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

10 berichten (8 privé)
Rouwbetuigingen

Liefste Pieter. Je bent ons alvast vergeten maar wij zien u nog als klein beginnend basketspelertje met onze kleinzonen Olivier en Julien. Hopelijk kunt ge daarboven een nieuwe ploeg opbouwen en zult ge een fantastische coach zijn. Het ga je goed daarboven. Oma en opa Olivier en Julien.

Monique Mertens- 16/08/2018

Rouwbetuigingen

Beste Pieter . Misschien was jij ons al lang vergeten maar wij zien u nog altijd als beginnend basketspelertje met onze kleinkinderen Olivier en Julien en die mooie herinneringen kan niemand ons afnemen. Hopelijk kunt ge daarboven een nieuwe ploeg opbouwen en een super coach zijn. Monique en Marcel.

Monique Mertens- 16/08/2018