Français Nederlands
Rouwcentrum Baudewyns
Logo
Facebook

Espace condoléances

Mijnheer Pieter Wolfs

Photo 501074
Domicilié à Sint-Ulriks-Kapelle (1700)
Né à Wilrijk (Antwerpen) (2610) le mardi 5 juillet 1994
Décédé à Elsene (1050) le jeudi 9 août 2018 à l'âge de 24 ans

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Cet espace condoléances a été créé le jeudi 16 août 2018.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Pieter Wolfs. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

10 messages (8 privés)
Condoléances

Liefste Pieter. Je bent ons alvast vergeten maar wij zien u nog als klein beginnend basketspelertje met onze kleinzonen Olivier en Julien. Hopelijk kunt ge daarboven een nieuwe ploeg opbouwen en zult ge een fantastische coach zijn. Het ga je goed daarboven. Oma en opa Olivier en Julien.

Monique Mertens- 16/08/2018

Condoléances

Beste Pieter . Misschien was jij ons al lang vergeten maar wij zien u nog altijd als beginnend basketspelertje met onze kleinkinderen Olivier en Julien en die mooie herinneringen kan niemand ons afnemen. Hopelijk kunt ge daarboven een nieuwe ploeg opbouwen en een super coach zijn. Monique en Marcel.

Monique Mertens- 16/08/2018